A Sparkling Models célja újraértelmezni a modellkedés iparágát és a maga módján megreformálni azt. A modellszakma által támasztott konvenciókat a Sparkling Models nem fogadja el, legfőbb mozgatórugója pedig az egyéniséggel rendelkező igazi modern nők támogatása a sikerre vezető úton.
 
A személyre szabott management segítségével az ügynökség modelljei lehetőséget kapnak arra, hogy kiaknázhassák a bennük rejlő lehetőségeket és megmutathassák valódi önmagukat a világ nagy divatházai és magazinjai számára.
 
Közel tíz, a divatszakmában eltöltött év után fogalmazódott meg az ötlet Nagy Blankában és édesanyjában, József Andreában, hogy létrehozzák a saját, családi ügynökségüket Budapesten.
Nagy Blanka 13 éves kora óta vett részt aktívan a világ nemzetközi divatpiacain. Rendszeres résztvevője volt a milánói divathétnek, 2017-ben pedig a Gucci exkluzív modelljeként debütált a londoni divathéten, emelett szerepelt olyan külföldi divatmagazinok oldalain, mint a Vogue vagy a L’Officiel. Ugyanebben az évben került fel teljesítményének köszönhetően a Forbes magazin “30 sikeres fiatal 30 alatt” listájára is.

Karrierje során szerzett sokrétű tapasztalata motiválta arra, hogy megalkossa ügynökségét édesanyjával és egyben legfőbb managerével együtt stabil, családi hátteret biztosítva ezzel a jövő topmodelljei számára.